lördag 21 februari 2009

Att förebygga och bota cancer på riktigt

Som nämns i SvD:s artikel "Explosion av cancerfall väntas" är beroendebeteenden som rökning och alkoholintag viktiga faktorer kopplade till cancerutveckling. Jag menar att även vårt matintag i mångt och mycket handlar om beroendebeteenden som är svåra att bryta.

Dr. Max Gerson
visade redan på 1940-talet att grundorsaken till cancer ligger i ett tillstånd av kronisk förgiftning och näringsbrist på cellnivå. Hans lösning på detta är ett omfattande och metodiskt program för att avgifta och nära kroppen. Nyckeln till att bli av med dessa beroenden ligger i att tillföra kroppen tillräckligt högvärdig näring. Detta eftersom grundorsaken ligger just i en ond cirkel av progressiv näringsbrist som ger ökat beroende o.s.v. Dr. Max Gersons program gör det lätt för t.ex. rökare att på bara några dagar bli av med beroendet, och vad jag vet är programmet helt oöverträffat för att bota de flesta typer av cancer, främst s.k. obotliga "terminal cases".

Om nu denna kunskap finns och har funnits i många decennier, varför har den då inte lyfts fram i ljuset, utan istället förlöjligats och mörklagts? Kanske svaret ligger i att de konventionella strategierna och deras vinstgivande maskineri för att behandla cancer: skära (operation), bränna (strålning) och förgifta (cellgifter), inte har någon större plats i att i grunden bota cancer, utan drivs av effektiv lobbying och desinformation.

Dr. Gersons terapi fungerar. Jag ber dig som läser detta att själv noggrant undersöka sanningshalten i mitt påstående, och sedan göra ett moget och informerat val vad gäller cancerprevention och metoder för att bota cancer. Läs även om Dr. Weston Price och Dr. Robert McCarrison för insikt om vilken livsstil som helt förebygger cancer och andra moderna degenerativa sjukdomar.

2 kommentarer:

  1. http://www.worldcommunitygrid.org/projects_showcase/hcc1/viewHcc1Main.do

    SvaraRadera
  2. Bra skrivit i bloggen!
    Lycka till!

    Gå gärna in på min: http://resand.blogg.se

    SvaraRadera